Services

Vad vi erbjuder

Mat på jobbet

Förenar bekvämlighet och näring!

Vi har en passion för att främja hälsosamma ätvanor och göra det enklare för företag att erbjuda sina anställda läckra måltidsalternativ direkt på arbetsplatsen.

Våra tjänster gör det möjligt för dig att få tillgång till måltider som är både goda och balanserade. Nutribox erbjuder olika alternativ för att möta olika preferenser och krav. Du kan välja mellan olika typer av matlådor, från vegetariska  alternativ till proteinrika måltider, snacks mycket mer. Oavsett vilken typ av kost du föredrar, kan Nutribox anpassa sina tjänster efter dina behov.

Hur går det till ?

Varuautomat: Smidigt och enkelt

Vi vet hur viktigt det är med tillgänglighet, så NutriBox erbjuder regelbunden påfyllnad av varuautomaterna. Våra team säkerställer att automaterna alltid är välfyllda med färska och hälsosamma alternativ. På så sätt kan dina anställda alltid lita på att de har tillgång till god mat på jobbet.

Snabb betalning utan krångel

För att göra matinköp ännu smidigare erbjuder NutriBox en enkel och snabb betalningsprocess. Våra varuautomater är utrustade med moderna betalningssystem, inklusive kontantlösa alternativ som kreditkort och mobila betalningar. Detta gör det enkelt för dina anställda att välja och köpa sina favoritmåltider utan krångel.

SE HIT! Njut av Färska Bakverk hos Nutribox – En Delikat Essens i Veckan

Ät rätt och njut av livets små goda stunder
  • Veckans Högdepunkt: Varje vecka, 1-2 gånger, kan du se fram emot en delikat överraskning hos Nutribox. Vi förser ditt företag med färskt bakverk som kommer att bli veckans höjdpunkt.

  • Enkel Beställning: Beställa dina favoritbakverk från Nutribox är lika enkelt som att använda våra smidiga varuautomater. Du kommer att kunna njuta av dessa utsökta smaker med lätthet.

Vårt budskap är tydligt: Ät rätt och njut av livets små goda stunder. Hos Nutribox gör vi det möjligt för dig att unna dig något gott

Så se fram emot dessa regelbundna sötsaker och låt Nutribox ge en extra touch av njutning till din arbetsvecka. Vi är här för att göra arbetsmiljön mer positiv och välsmakande!

Kontakta oss idag och ta del av Nutribox färska bakverk! 

 
 
Nutribox

Förenar bekvämlighet med näring